2/21/2015

Ei päivää ilman koiraa

Koiraihmisen on turha edes yrittää luvata uutta blogia aloitellessaan, ettei siellä tultaisi näkemään jatkuvasti jos jonkinmoista koiruutta - joko piirrettynä tai oikeana versiona, tai edes maininnan tasolla. Koirablogit ovat minunkin tapauksessani täysin oma lukunsa, ja tämän blogin tulisi ainakin aluksi keskittyä ATK-kurssiin sopiviin aiheisiin, mutta saa nyt nähdä, kuinka usein aihe karkaa eläinmaailman puolelle. Näin ollen tämä ensimmäinen tuotoskin liittyy - yllätys, yllätys - koiraan.

Kyseessä on aivan tavallinen, Artweaver-nimisellä ilmaisohjelmalla ja piirtopöydällä taiteiltu kuva anime-tyylisestä koirasta. Tämän koiruuden piirtämiseen meni alusta loppuun asti aikaa reilut pari tuntia, mikä näkyy myös laiskasta viimeistelystä, yksinkertaisesta taustasta ja sotkuisesta jäljestä - pienellä viitsimisellä lopputuloskin voisi olla paljon miellyttävämpi. Toki se veisi myös aikaa ja hermoja tuplasti enemmän.

Tarkoituksena olisi lähiaikoina hankkia muitakin piirrustusohjelmia ja vertailla niiden ominaisuuksia ja käyttöä keskenään, kenties myös piirtojäljestä saisi parempaa, kun Se Oikea ohjelma jostakin kulman takaa tulisi vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti